25/11/2022 25/11/2022 Πανηγυρικός Εσπερινός στη μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου, τελέστηκε στο ομώνυμο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο, στο Αλκαζάρ της Λάρισας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στην εορτάζουσα Αγία τονίζοντας ότι η Αγία Αικατερίνη κέρδισε τη ζωή της όταν την εμπιστεύθηκε στα χέρια του Θεού. Το...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 14:17

Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Αικατερίνης στο Αλκαζάρ

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Αικατερίνης στο Αλκαζάρ

Πανηγυρικός Εσπερινός στη μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της πανσόφου, τελέστηκε στο ομώνυμο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο, στο Αλκαζάρ της Λάρισας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στην εορτάζουσα Αγία τονίζοντας ότι η Αγία Αικατερίνη κέρδισε τη ζωή της όταν την εμπιστεύθηκε στα χέρια του Θεού.

Το Παρεκκλήσιο της Αγίας Αικατερίνης διοικείται από διαχειριστική επιτροπή με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη κ. Ιγνάτιο Μουρτζανό, ενώ τα λειτουργικά καθήκοντα εξυπηρετεί ο Αρχιμανδρίτης κ. Πορφύριος Ζαχαράκης. Προ της απολύσεως ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου ευχαρίστησε όλους όσοι κοπιάζουν, προκειμένου σύντομα να ξεκινήσει η ανοικοδόμηση του υπέργειου Ναού της Αγίας και επαίνεσε τον π. Πορφύριο που καθημερινά αναλίσκεται στη διακονία των πιστών.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό παρέστησαν μεταξύ των φιλέορτων Χριστιανών ο Βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, η υποψήφια Βουλευτής κ. Ειρήνη Καραλαριώτου και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου Λαρισαίων κ. Αθανάσιος Μαμάκος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων