22/07/2019 22/07/2019 Πανηγυρίζει   με  τριήμερο  θρησκευτικών  εκδηλώσεων το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος της οδού Άρτης στην συνοικία Ανθούπολη και θα πραγματοποιηθούν οι εξής λατρευτικές εκδηλώσεις: ΠΕΜΠΤΗ  25 ΙΟΥΛΙΟΥ Απόγευμα στις 7:30 μ.μ.: Μέγας  Εσπερινός  με αρτοκλασία,  προς  τιμήν τής Αγίας  Παρθενομάρτυρος  Παρασκευής. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  26 ΙΟΥΛΙΟΥ Πρωί στις 7:00 π.μ.: Θεία Λειτουργία. Απόγευμα στις 7:30 μ.μ.: Πανηγυρικός Μέγας Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος του...
22 Ιουλίου, 2019 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2019 - 15:13

Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος στη Λάρισα

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος στη Λάρισα

Πανηγυρίζει   με  τριήμερο  θρησκευτικών  εκδηλώσεων το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος της οδού Άρτης στην συνοικία Ανθούπολη και θα πραγματοποιηθούν οι εξής λατρευτικές εκδηλώσεις:

ΠΕΜΠΤΗ  25 ΙΟΥΛΙΟΥ

Απόγευμα στις 7:30 μ.μ.: Μέγας  Εσπερινός  με αρτοκλασία,  προς  τιμήν τής Αγίας  Παρθενομάρτυρος  Παρασκευής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  26 ΙΟΥΛΙΟΥ

Πρωί στις 7:00 π.μ.: Θεία Λειτουργία.

Απόγευμα στις 7:30 μ.μ.: Πανηγυρικός Μέγας Εσπερινός του Αγίου Παντελεήμονος του Θαυματουργού & Ιαματικού με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Πρωί στις 7:00 π.μ.: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Απόγευμα στις 7:30 μ.μ.: Ιερά Παράκλησις του Αγίου Παντελεήμονος και στη συνέχεια η Λιτάνευσις των ιερών εικόνων και του Ιερολυ Λειψάνου του Αγίου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων