08/06/2020 08/06/2020 Στον πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Λαρίσης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στο Άγιο Πνεύμα, τονίζοντας ότι αυτή τη φορά ήλθε ως πύρινες γλώσσες και ως πνοή βίαιου ανέμου, ως γλώσσα πυρός για να δείξει ότι το πιο δυνατό όπλο πού...
08 Ιουνίου, 2020 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2020 - 10:25

«Πάντα Χορηγεί Το Πνεύμα Το Άγιον…»

Διαδώστε:
«Πάντα Χορηγεί Το Πνεύμα Το Άγιον…»

Στον πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Λαρίσης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.
Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στο Άγιο Πνεύμα, τονίζοντας ότι αυτή τη φορά ήλθε ως πύρινες γλώσσες και ως πνοή βίαιου ανέμου, ως γλώσσα πυρός για να δείξει ότι το πιο δυνατό όπλο πού διαθέτει ο Χριστιανισμός είναι η ισχυρά γλώσσα, ο ζωντανός λόγος του Θεού στο στόμα των Αγίων Αποστόλων.
Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Παράκλητος να επισκιάσει τη ζωή του καθενός μας, να σκηνώσει την καρδιά μας, να μας φωτίσει, να μας αγιάσει, να μας λυτρώσει ώστε να παρουσιάζουμε καλούς και αγαθούς καρπούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων