20/03/2024 20/03/2024 Την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Τετάρτης Α’ Εβδομάδας των Νηστειών στον Ιερό Ναό της Αγίου Αθανασίου Αρμενίου, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Ποιμενάρχης μας στο κήρυγμά του μίλησε στους μαθητές των τάξεων γυμνασίου και λυκείου του Αρμενίου και στους πιστούς για την Μεγάλη Τεσσαρακοστή και ειδικότερα για την Προηγιασμένη Λειτουργία...
20 Μαρτίου, 2024 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024 - 12:42

Παρουσία μαθητών η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Αρμένιο Λαρίσης

Διαδώστε:
Παρουσία μαθητών η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Αρμένιο Λαρίσης

Την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Τετάρτης Α’ Εβδομάδας των Νηστειών στον Ιερό Ναό της Αγίου Αθανασίου Αρμενίου, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Ποιμενάρχης μας στο κήρυγμά του μίλησε στους μαθητές των τάξεων γυμνασίου και λυκείου του Αρμενίου και στους πιστούς για την Μεγάλη Τεσσαρακοστή και ειδικότερα για την Προηγιασμένη Λειτουργία και την λειτουργική θέση της μέσα σε αυτή την περίοδο του Τριωδίου και της τεσσαρακοστής.

Ευχήθηκε στους μαθητές πλούσια την ευλογία του Αγίου Θεού και καλή πρόοδο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων