23/01/2020 23/01/2020 Σαν Παραμύθι… Πνευματικές Χαρές… Είναι το τίτλος του βιβλίου που θα παρουσιαστεί στη Σαλαμίνα σε ένα Κυριακάτικο πρωινό, αφιερωμένο στον Μακαριστό Λαρίσης Ιγνάτιο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Σαλαμίνος σε μία εκδήλωση προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτη...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 18:49

Παρουσίαση βιβλίου, του μακαριστού Ιγνατίου, τ. Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου, του μακαριστού Ιγνατίου, τ. Μητροπολίτη Λαρίσης

Σαν Παραμύθι… Πνευματικές Χαρές…

Είναι το τίτλος του βιβλίου που θα παρουσιαστεί στη Σαλαμίνα σε ένα Κυριακάτικο πρωινό, αφιερωμένο στον Μακαριστό Λαρίσης Ιγνάτιο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος σας προσκαλεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Σαλαμίνος σε μία εκδήλωση προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης κυρού Ιγνατίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το δεύτερο βιβλίο του μακαριστού Ιγνατίου, το οποίο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου εις μνήμη του κεκοιμημένου Ιεράρχου της.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ενώ θα συντονίσει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος Αρχιμ. Προκόπιος Γεωργίου.

Παρακαλούνται όλοι οι πιστοί χριστιανοί να προσέλθουν για να τιμήσουν την μνήμη του πεφιλημένου, Σαλαμινίου στην καταγωγή, Μητροπολίτου κυρού Ιγνατίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων