11/04/2023 11/04/2023 Διανύουμε ημέρες φιλανθρωπίας και αγάπης και οι ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης με την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου διένειμαν σήμερα το πρωί, της Μεγάλης Τρίτης 11 Απριλίου 2023,  4.170 δέματα με πολλά τρόφιμα, κρέας και διάφορα υλικά αγαθά για το πασχαλινό τραπέζι των πτωχών και ανήμπορων αδελφών των ενοριών, αλλά...
11 Απριλίου, 2023 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2023 - 15:47

Πασχαλινά Δέματα Αγάπης από τις Ενορίες της Μητρόπολης Λαρίσης

Διαδώστε:
Πασχαλινά Δέματα Αγάπης από τις Ενορίες της Μητρόπολης Λαρίσης

Διανύουμε ημέρες φιλανθρωπίας και αγάπης και οι ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης με την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου διένειμαν σήμερα το πρωί, της Μεγάλης Τρίτης 11 Απριλίου 2023,  4.170 δέματα με πολλά τρόφιμα, κρέας και διάφορα υλικά αγαθά για το πασχαλινό τραπέζι των πτωχών και ανήμπορων αδελφών των ενοριών, αλλά και των σιτιζομένων στο καθημερινό συσσίτιο της τοπικής μας Εκκλησίας “Ο Επιούσιος”.

Για ακόμη μία φορά οι ενορίες της Λάρισας, του Τυρνάβου και όλης της επαρχίας κατάφεραν να συμβάλλουν στην ανάπαυση των πονεμένων συνανθρώπων τους και να δώσουν λίγη χαρά και περισσότερη στοργή σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων