24/06/2023 24/06/2023 Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει 5 ετών από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στο κήρυγμα του, αναφέρθηκε στην εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου και ευχήθηκε να είναι αναπαυμένη η ψυχή του μακαριστού προκατόχου...
24 Ιουνίου, 2023 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2023 - 17:28

Πενταετές Μνημόσυνο Μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης κυρού Ιγνατίου

Διαδώστε:
Πενταετές Μνημόσυνο Μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης κυρού Ιγνατίου

Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει 5 ετών από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στο κήρυγμα του, αναφέρθηκε στην εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου και ευχήθηκε να είναι αναπαυμένη η ψυχή του μακαριστού προκατόχου του.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της ακολουθίας του μνημοσύνου, κληρικοί και πιστοί, μεταξύ αυτών ο Βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και η πολιτευτής κ. Ειρήνη Καραλαριώτου, μετέβησαν όπισθεν του Ιερού Βήματος του Ναού, όπου και ο τάφος του μακαριστού Ιεράρχου και τέλεσαν τρισάγιο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων