13/06/2022 14/06/2022 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας την Κυριακή της Πεντηκοστής, 13 Ιουνίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην χαρά της Εκκλησίας για τη γενέθλια ημέρα Της και πόσο σημαντική είναι η...
13 Ιουνίου, 2022 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2022 - 2:05

Πεντηκοστή στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης

Διαδώστε:
Πεντηκοστή στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας την Κυριακή της Πεντηκοστής, 13 Ιουνίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην χαρά της Εκκλησίας για τη γενέθλια ημέρα Της και πόσο σημαντική είναι η Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Στη διάρκεια του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Αναγνώστες τον κ. Αθανάσιο Οικονόμου και τον κ. Κωνσταντίνο Κουμπατή, οι οποίοι διακονούν το αναλόγιο του Ιερού Ναού.

Ευχήθηκε δε στους πιστούς να σκηνώσει το Πνεύμα το Άγιο στην ψυχή του καθενός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων