07/03/2021 07/03/2021 Τις πληγείσες υπό του σεισμού Αρχιερατικές Περιφέρειες Τυρνάβου και Αμπελώνος περιόδευσε, σήμερα, Κυριακή των Απόκρεω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να συμπαρασταθεί προσωπικά στο ποίμνιο του και να ενδυναμώσει κλήρο και λαό αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η Ιερά μας Μητρόπολη. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τις ενορίες του Αμπελώνος, του Βρυοτόπου,...
07 Μαρτίου, 2021 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2021 - 12:25

Ποιμαντική περιοδεία στις πληγείσες Αρχιερατικές Περιφέρειες Τυρνάβου και Αμπελώνος

Διαδώστε:
Ποιμαντική περιοδεία στις πληγείσες Αρχιερατικές Περιφέρειες Τυρνάβου και Αμπελώνος

Τις πληγείσες υπό του σεισμού Αρχιερατικές Περιφέρειες Τυρνάβου και Αμπελώνος περιόδευσε, σήμερα, Κυριακή των Απόκρεω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να συμπαρασταθεί προσωπικά στο ποίμνιο του και να ενδυναμώσει κλήρο και λαό αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η Ιερά μας Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τις ενορίες του Αμπελώνος, του Βρυοτόπου, της Ροδιάς, των Δελερίων, των Πλατανουλίων, των Δένδρων και του Τυρνάβου. Συμπροσευχήθηκε μαζί με τους ιερείς του, δοξολόγησαν τον Άγιο Τριαδικό Θεό που έκανε το θαύμα Του και δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, ενώ μίλησε παρηγορητικά προς όλους τους πιστούς, συστήνοντας τους σύνεση και ψυχραιμία στον δύσκολο ανηφορικό δρόμο που έχουμε να διανύσουμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων