26/07/2022 26/07/2022 Στην κοιλάδα των Τεμπών, ανάμεσα από τον Όλυμπο και την Όσσα, και περίπου στο κέντρο της βρίσκεται το Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής Τεμπών. Ανήμερα της εορτής, το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στο Προσκύνημα προκειμένου να προσκυνήσει στον πανηγυρίζοντα Ναό της Αγίας Παρασκευής. Αρκετοί...
26 Ιουλίου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2022 - 17:17

Προσκύνημα του Μητροπολίτη Λαρίσης στην Αγία Παρασκευή Τεμπών

Διαδώστε:
Προσκύνημα του Μητροπολίτη Λαρίσης στην Αγία Παρασκευή Τεμπών

Στην κοιλάδα των Τεμπών, ανάμεσα από τον Όλυμπο και την Όσσα, και περίπου στο κέντρο της βρίσκεται το Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής Τεμπών.

Ανήμερα της εορτής, το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στο Προσκύνημα προκειμένου να προσκυνήσει στον πανηγυρίζοντα Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Αρκετοί πιστοί προσέρχονται για να ασπαστούν την Αγία Εικόνα της και να λάβουν την ευλογία της εορταζούσης αθληφόρου, καθ’ όλη τη διάρκεια του διήμερου εορτασμού της, ενώ ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την εκκλησιαστική επιτροπή για την άριστη διοργάνωση της πανηγύρεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων