21/06/2019 21/06/2019 Στη γραφική Νάξο συνεχίζεται η ιερά αποδημία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Ιερωνύμου. Πρώτο προσκύνημα ο Μητροπολιτικός Ναός της χώρας, η Ζωοδόχος Πηγή, εκεί όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος υποδέχθηκε άπαντας τους προσκυνητές, ευχαρίστησε τον Δεσπότη μας για την επίσκεψη και καλωσόρισε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς...
21 Ιουνίου, 2019 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2019 - 9:35

Προσκυνητές από την Μητρ.Λαρίσης στη Νάξο

Διαδώστε:
Προσκυνητές από την Μητρ.Λαρίσης στη Νάξο

Στη γραφική Νάξο συνεχίζεται η ιερά αποδημία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Ιερωνύμου. Πρώτο προσκύνημα ο Μητροπολιτικός Ναός της χώρας, η Ζωοδόχος Πηγή, εκεί όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος υποδέχθηκε άπαντας τους προσκυνητές, ευχαρίστησε τον Δεσπότη μας για την επίσκεψη και καλωσόρισε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς στο ευλογημένο νησί των Αγίων Νικοδήμου του Αγιορείτου και Νικολάου του Πλανά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων