07/10/2019 07/10/2019 Με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και σε αγαστή συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (ΙΠΕ), το οποίο είναι ένα Επιμορφωτικό και Ερευνητικό Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Τετάρτη στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Κοινωνικοπρονοιακή εκκλησιαστική παρέμβαση σε θέματα πένθους», προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο π. Αθανάσιος Γκίκας,...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 16:22

Σεμινάριο Εκκλησιαστικής Παρέμβασης σε Θέματα Πένθους

Διαδώστε:
Σεμινάριο Εκκλησιαστικής Παρέμβασης σε Θέματα Πένθους
Με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και σε αγαστή συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (ΙΠΕ), το οποίο είναι ένα Επιμορφωτικό και Ερευνητικό Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Τετάρτη στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Κοινωνικοπρονοιακή εκκλησιαστική παρέμβαση σε θέματα πένθους», προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο π. Αθανάσιος Γκίκας, καθηγητής Ποιμαντικής Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων