09/10/2022 09/10/2022 Τη Φοιτητική Εστία Θηλέων, της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου επισκέφθηκε χθες, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος.  Στην είσοδο τον υποδέχθηκαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Κοντογιάννης, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ο υπεύθυνος της Φοιτητικής Εστίας, Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Κοντογιάννης, η διευθύντρια αδελφή Ραφαηλία και το προσωπικό...
09 Οκτωβρίου, 2022 - 10:57

Στη Φοιτητική Εστία Θηλέων της Μητρόπολης Λαρίσης ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Διαδώστε:
Στη Φοιτητική Εστία Θηλέων της Μητρόπολης Λαρίσης ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Τη Φοιτητική Εστία Θηλέων, της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου επισκέφθηκε χθες, Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος. 

Στην είσοδο τον υποδέχθηκαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Κοντογιάννης, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ο υπεύθυνος της Φοιτητικής Εστίας, Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Κοντογιάννης, η διευθύντρια αδελφή Ραφαηλία και το προσωπικό που διακονεί στην Φοιτητική Εστία.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος, αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, με έντονο ενθουσιασμό, παρέμεινε στην αίθουσα φιλοξενίας, δέχθηκε ένα δροσιστικό κέρασμα και συζήτησε με τους υπευθύνους θέματα ειδικού ενδιαφέροντος. Μάλιστα εξέφρασε τον θαυμασμό του για όλα όσα με τάξη, χαρά και ευπρέπεια τελούνται στη Φοιτητική Εστία Θηλέων.

Τέλος, αφού επαίνεσε την προσπάθεια του Σεβασμιωτάτου να στηρίξει τη σπουδάζουσα νεολαία σε μια εποχή τόσων δυσκολιών αναχώρησε με πολύ καλές εντυπώσεις λαμβάνοντας και το περιοδικό «ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ» και το Ημερολόγιο 2023, της Ιεράς Μητροπόλεως, ως μια ευλογία του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος απουσίαζε, διότι συμμετέχει στις Συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων