23/02/2024 23/02/2024 Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για τα ειδικά ποιμαντικά και κοινωνικά προβλήματα της περιοχής, ιδίως μετά την πλημμύρα, ευχήθηκε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων των Τεμπών και συζήτησε με τον οικείο Ποιμενάρχη εκτενώς θέματα κοινού...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 9:45

Στη Μητρόπολη Λαρίσης ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος

Διαδώστε:
Στη Μητρόπολη Λαρίσης ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος

Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για τα ειδικά ποιμαντικά και κοινωνικά προβλήματα της περιοχής, ιδίως μετά την πλημμύρα, ευχήθηκε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων των Τεμπών και συζήτησε με τον οικείο Ποιμενάρχη εκτενώς θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, προσκεκλημένος του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, θα βρεθεί σήμερα στον Βόλο προκειμένου να ομιλήσει στον Κλήρο και τον λαό της πόλης. Συγκεκριμένα, ο Σεβ. κ. Νικόλαος, στις 11.00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, θα ομιλήσει στην Ε΄ Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, με θέμα «Ποιμαντική διαχείριση βιοηθικών ζητημάτων».

Στις 6.00 μ.μ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος θα ομιλήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, στο πλαίσιο των Αγιολογικών Συνάξεων που διοργανώνει η ενορία και είναι αφιερωμένες στους νεοφανείς Αγίους της εποχής μας. Ο Σεβ. κ. Νικόλαος θα ομιλήσει για τον νεοφανή Όσιο Ιερώνυμο Σιμωνοπετρίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων