30/03/2019 30/03/2019 Στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού, στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο τέλεσε την ακολουθία της Γ´ στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Ταξίαρχος κ. Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης υποδέχθηκε τον σεπτό μας Ποιμενάρχη αρχικά στο χώρο της Διοικήσεως και κατόπιν ομού μετέβησαν στον καλαίσθητο Ναό του στρατοπέδου. Στο τέλος...
30 Μαρτίου, 2019 - 12:56

Στην 1η ΤΑΞΑΣ ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Στην 1η ΤΑΞΑΣ ο Μητρ. Λαρίσης

Στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού, στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο τέλεσε την ακολουθία της Γ´ στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Ταξίαρχος κ. Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης υποδέχθηκε τον σεπτό μας Ποιμενάρχη αρχικά στο χώρο της Διοικήσεως και κατόπιν ομού μετέβησαν στον καλαίσθητο Ναό του στρατοπέδου. Στο τέλος της ακολουθίας, ο κ. Ταξίαρχος τίμησε τον Σεβασμιώτατο προσφέροντας του το αναμνηστικό έμβλημα ενώ όλο το προσωπικό της Ταξιαρχίας έλαβε την ευλογία του Μητροπολίτου μας και ζήτησαν την ευχή του ώστε να έχουν όλοι τους ασφαλείς ώρες πτήσεων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων