16/03/2022 16/03/2022 Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στην 1η Στρατιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ» στη Λάρισα, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, με τον Αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα να παραδίδει στον Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη. Την τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω των υγειονομικών μέτρων, τέλεσε...
16 Μαρτίου, 2022 - 20:14

Στην αλλαγή Διοικήσεως 1ης Στρατιάς ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στην αλλαγή Διοικήσεως 1ης Στρατιάς ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στην 1η Στρατιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ» στη Λάρισα, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, με τον Αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα να παραδίδει στον Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη.

Την τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω των υγειονομικών μέτρων, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ευχήθηκε καταλλήλως τόσο στον απελθόντα Διοικητή, όσο και στον αναλαμβάνοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων