31/01/2020 31/01/2020 Στην εκδήλωση για την ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του ολοκαυτώματος παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και μίλησε επικαίρως, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λαρίσης κ. Μώρις Μαγρίζου, ο οποίος ευχαρίστησε τον σεπτό μας Ποιμενάρχη για την ανταπόκριση της προσκλήσεως.Παρέστη πλήθος κόσμου και αρχόντων, ενώ χαιρετισμούς...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 22:24
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2020 - 22:21

Στην Ημέρα Μνήμης του ολοκαυτώματος ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Στην Ημέρα Μνήμης του ολοκαυτώματος ο Μητρ. Λαρίσης
Στην εκδήλωση για την ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του ολοκαυτώματος παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και μίλησε επικαίρως, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λαρίσης κ. Μώρις Μαγρίζου, ο οποίος ευχαρίστησε τον σεπτό μας Ποιμενάρχη για την ανταπόκριση της προσκλήσεως.Παρέστη πλήθος κόσμου και αρχόντων, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι εκπρόσωποι του Περιφερειάρχου Θεσσαλίας, του Δημάρχου Λαρισαίων και του Προέδρου του κεντρικού Ισραηλιτικού συμβουλίου Ελλάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων