03/01/2023 03/01/2023 Στη Βασιλίδα των πόλεων, την Κωνσταντινούπολη, βρίσκονται οι Μητροπολίτες Λαρίσης Ιερώνυμος και Καρπενησίου Γεώργιος. Την πρώτη ημέρα της επισκέψεως του στην Κωνσταντινούπολη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν αδείας της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, επισκέφθηκε μαζί τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο και τους προσκυνητές, τους Ιερούς Ναούς Αγίας Τριάδος και...
03 Ιανουαρίου, 2023 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2023 - 12:40

Στην Ιστορική Κοινότητα Σταυροδρομίου οι Μητροπολίτες Λαρίσης και Καρπενησίου

Διαδώστε:
Στην Ιστορική Κοινότητα Σταυροδρομίου οι Μητροπολίτες Λαρίσης και Καρπενησίου

Στη Βασιλίδα των πόλεων, την Κωνσταντινούπολη, βρίσκονται οι Μητροπολίτες Λαρίσης Ιερώνυμος και Καρπενησίου Γεώργιος.

Την πρώτη ημέρα της επισκέψεως του στην Κωνσταντινούπολη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν αδείας της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, επισκέφθηκε μαζί τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο και τους προσκυνητές, τους Ιερούς Ναούς Αγίας Τριάδος και Εισοδίων της Θεοτόκου Σταυροδρομίου.

Ο Αρχιερατικός Προϊστάμενος της περιφέρειας, Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, υποδέχθηκε εγκαρδίως, μαζί με τους κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες του, τους Αρχιερείς και τους πιστούς, τους ξενάγησε στα ιερά Προσκυνήματα και τους ευχαρίστησε για την ευλογητή τους παρουσία στην ιστορική Κοινότητα Σταυροδρομίου.

Με τη σειρά του, ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, ευχαρίστησε τον κ. Ανδρέα για την αβραμιαία φιλοξενία που παρείχε σε όλους τους προσκυνητές, αλλά έκανε και ιδιαίτερη μνεία για την αγάπη με την οποία περιβάλλει ο Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων