01/07/2019 01/07/2019 Ανήμερα της εορτής της Συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στην ορεινή Καλλιπεύκη και τέλεσε την αναίμακτη θεία Ιερουργία στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό. Στο κήρυγμα του μίλησε για την σπουδαιότητα της ζωής των Αγίων Αποστόλων, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ευεργεσία που προσέφεραν στην Αγία μας Εκκλησία, υποστασιοποιώντας την...
01 Ιουλίου, 2019 - 19:08

Στην Καλλιπεύκη ο Μητρ.Λαρίσης

Διαδώστε:
Στην Καλλιπεύκη ο Μητρ.Λαρίσης

Ανήμερα της εορτής της Συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στην ορεινή Καλλιπεύκη και τέλεσε την αναίμακτη θεία Ιερουργία στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό. Στο κήρυγμα του μίλησε για την σπουδαιότητα της ζωής των Αγίων Αποστόλων, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ευεργεσία που προσέφεραν στην Αγία μας Εκκλησία, υποστασιοποιώντας την Ορθοδοξία μας μέσα στον Ελληνικό χώρο. Προ της απολύσεως ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο του Ναού π. Βησσαρίωνα Μπλέτσα, ο οποίος κρατάει θερμοπύλες στο πιο απομακρυσμένο αλλά και συνάμα πιο όμορφο χωριό της μητροπολιτικής μας περιφέρειας, ενώ παράλληλα ενίσχυσε με τους λόγους της αγάπης του, τους κατοίκους της ευλογημένης Καλλιπεύκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων