13/06/2021 14/06/2021 Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε κατόπιν κανονικής αδείας του οικείου Ποιμενάρχου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, την Θεία Λειτουργία και το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Σωτηρίου Τσιρέλη, πατρός του επιστηθίου φίλου του κ. Νικολάου Τσιρέλη. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην...
13 Ιουνίου, 2021 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2021 - 10:53

Στην Κατερίνη ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στην Κατερίνη ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε κατόπιν κανονικής αδείας του οικείου Ποιμενάρχου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, την Θεία Λειτουργία και το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Σωτηρίου Τσιρέλη, πατρός του επιστηθίου φίλου του κ. Νικολάου Τσιρέλη.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην προσδοκία της Αναστάσεως των νεκρών, η οποία είναι η δικαίωση της ζωής μας έστω και μερικώς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων