12/12/2022 12/12/2022 Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Κοιλάδος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για την μνήμη του Αγίου ενδόξου Σπυρίδωνος χωροεπισκόπου Τριμυθούντος της Κύπρου. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο θαύμα της συνομιλίας του Αγίου με τη νεκρή του κόρη. Τόνισε ότι...
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 17:52

Στην Κοιλάδα ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος

Διαδώστε:
Στην Κοιλάδα ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος

Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Κοιλάδος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για την μνήμη του Αγίου ενδόξου Σπυρίδωνος χωροεπισκόπου Τριμυθούντος της Κύπρου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο θαύμα της συνομιλίας του Αγίου με τη νεκρή του κόρη.

Τόνισε ότι οι Άγιοι περνάνε από τις ίδιες δυσκολίες τη ζωή όπως όλοι μας, απλά τις αντιμετωπίζουν πολύ πιο πνευματικά και υπογράμμισε πως οι Άγιοι δεν ζητούσαν θαύματα για να απαλλαγούν από τις δυσκολίες της ζωής αλλά ζητούσαν τον θείο φωτισμό και ενίσχυση για να αντέξουν αυτή την ζωή και τους πειρασμούς της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων