11/08/2023 11/08/2023 Στον Ιερό Ναό του Γενεθλίου της Θεοτόκου Κοιλάδας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου 2023. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της ανάμνησης του θαύματος του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος  επισκόπου Τριμυθούντος στην νήσο Κέρκυρα κατά των Αγαρηνών το 1716 μ.Χ. Στην συνέχεια ακολούθησε όπως...
11 Αυγούστου, 2023 - 18:15

Στην Κοιλάδα ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την Παράκληση της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Στην Κοιλάδα ο Μητροπολίτης Λαρίσης για την Παράκληση της Θεοτόκου

Στον Ιερό Ναό του Γενεθλίου της Θεοτόκου Κοιλάδας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της ανάμνησης του θαύματος του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος  επισκόπου Τριμυθούντος στην νήσο Κέρκυρα κατά των Αγαρηνών το 1716 μ.Χ. Στην συνέχεια ακολούθησε όπως ορίζει το τυπικό της ημέρας η Μεγάλη Παράκληση προς την Παναγία μας.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνος και στην σωτηρία του λαού της Κέρκυρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων