07/08/2023 07/08/2023 Στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο γεγονός της Μεταμορφώσεως ως πρόσκληση για τη δική μας μεταμόρφωση προς το πνευματικότερο, το ανώτερο, το αγιότερο. Ευχήθηκε δε στην Καθηγουμένη Υπομονή και...
07 Αυγούστου, 2023 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2023 - 12:41

Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο γεγονός της Μεταμορφώσεως ως πρόσκληση για τη δική μας μεταμόρφωση προς το πνευματικότερο, το ανώτερο, το αγιότερο. Ευχήθηκε δε στην Καθηγουμένη Υπομονή και την αδελφότητα να υποστούν την κρείττονα αλλοίωση και να γευθούν επί της γης τα παραδείσια αγαθά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων