26/01/2022 26/01/2022 Η καθιερωμένη κοπή της‭‬‭ ‬πρωτοχρονιάτικης‭ ‬πίτας‭, ‬παρουσία‭ ‬‬προσκεκλημένων,‭ ‬εκπαιδευτικών‭ ‬και εκπαιδευόμενων πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δεύτερου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας. Την πίτα ευλόγησε‭ ‬ ο‭ ‬Σεβασμιώτατος ‭ ‬Μητροπολίτης‭ ‬Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συνοδεία του Πρωτοσυγκέλλου π. Ιγνατίου Μουρτζανού και του υπευθύνου ιερέως της φυλακής π. Νικηφόρου Κοντογιάννη. Στην‭ ‬τελετή‭ ‬παρέστησαν‭ ‬ο‭ ‬ ‭ ‬Διευθυντής‭‬...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 11:18
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 11:19

Στο 2ο Σ.Δ.Ε Λάρισας ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Στο 2ο Σ.Δ.Ε Λάρισας ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Η καθιερωμένη κοπή της‭‬‭ ‬πρωτοχρονιάτικης‭ ‬πίτας‭, ‬παρουσία‭ ‬‬προσκεκλημένων,‭ ‬εκπαιδευτικών‭ ‬και εκπαιδευόμενων πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δεύτερου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας.

Την πίτα ευλόγησε‭ ‬ ο‭ ‬Σεβασμιώτατος ‭ ‬Μητροπολίτης‭ ‬Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συνοδεία του Πρωτοσυγκέλλου π. Ιγνατίου Μουρτζανού και του υπευθύνου ιερέως της φυλακής π. Νικηφόρου Κοντογιάννη.

Στην‭ ‬τελετή‭ ‬παρέστησαν‭ ‬ο‭ ‬ ‭ ‬Διευθυντής‭‬ ‭του‭ ‬Κ.Κ.‭ ‬Λάρισας‭ ‬κ.‭ ‬‬Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Αρχιφύλακας κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Αγαθή Λουκίδου.

Με‭ ‬το‭ ‬πέρας‭ ‬της‭ ‬εκδήλωσης‭ ‬οι‭ ‬προσκεκλημένοι‭ ‬ξεναγήθηκαν‭ ‬στο‭ ‬χώρο‭ ‬‬του σχολείου, στο καλλιτεχνικό εργαστήριο και στο μουσείο SMART από το Διευθυντή του 2oυ Σ.Δ.Ε. κ. Γεώργιο Τράντα, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις του σχολείου, ενώ συνεξέτασαν και τη ‭ ‬δυνατότητα αρωγής και συνεργασίας‭ ‬ανάμεσα στη Μητρόπολη και το Σχολείο.

Στον τυχερό εκπαιδευόμενο του Α΄ κύκλου σπουδών‭ ‬Alex ‭ ‬B., ο οποίος βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας, δόθηκε ως δώρο ένα λεύκωμα με τα βουνά του κόσμου με την ευχή να κατακτήσει κι αυτός τις κορυφές της γνώσης και της επιτυχίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων