29/03/2019 29/03/2019 Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λάρισας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης το 3ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ σχολείων Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, το οποίο διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σε συνεργασία με τη Συντονίστρια Εκπ/κου Έργου Αειφορίας Θεσσαλίας. Στη διοργάνωση του Μουσικού Μαθητικού Φεστιβάλ συμμετείχαν η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, η Περιφερειακή...
29 Μαρτίου, 2019 - 15:16

Στο 3ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Στο 3ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ ο Μητρ. Λαρίσης

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λάρισας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης το 3ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ σχολείων Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, το οποίο διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σε συνεργασία με τη Συντονίστρια Εκπ/κου Έργου Αειφορίας Θεσσαλίας.

Στη διοργάνωση του Μουσικού Μαθητικού Φεστιβάλ συμμετείχαν η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας (Περιφέρεια Θεσσαλίας), ο Δήμος Λαρισαίων και άλλοι φορείς, ενώ ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε χαιρετισμό συγχαίροντας τους διοργανωτές και τους μαθητές για την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων