03/04/2019 03/04/2019     Το Γυμνάσιο Αμπελώνος επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 3 Απριλίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Αμπελώνος, όπου έγινε δεκτός από τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους καθηγητές, γονείς και μαθητές, απευθύνοντας πατρικές νουθεσίες και άκουσε τραγούδια από...
03 Απριλίου, 2019 - 22:19
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2019 - 22:30

Στο Γυμνάσιο Αμπελώνος ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Στο Γυμνάσιο Αμπελώνος ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος

    Το Γυμνάσιο Αμπελώνος επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 3 Απριλίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Αμπελώνος, όπου έγινε δεκτός από τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους καθηγητές, γονείς και μαθητές, απευθύνοντας πατρικές νουθεσίες και άκουσε τραγούδια από τη χορωδία του Σχολείου. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στο Σχολείο μία εικόνα των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος, Αρχιεπισκόπων Λαρίσης, ενώ έλαβε και κάποια συμβολικά δώρα των καθηγητών και των μαθητών εις ανάμνηση της επισκέψεως αυτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων