16/04/2021 16/04/2021 Στην παράδοση τριών οικίσκων τους οποίους δωρίζει η ΠΟΕΣΥ συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί το σύνολο των αστυνομικών της χώρας, παρεβρέθει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να τιμήσει τους έλληνες αστυνομικούς και την προσφορά τους. Σε δηλώσεις του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο έχει πολλές φορές επιδειχθεί...
16 Απριλίου, 2021 - 14:37

Στο κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στο κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στην παράδοση τριών οικίσκων τους οποίους δωρίζει η ΠΟΕΣΥ συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί το σύνολο των αστυνομικών της χώρας, παρεβρέθει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να τιμήσει τους έλληνες αστυνομικούς και την προσφορά τους.

Σε δηλώσεις του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο έχει πολλές φορές επιδειχθεί και αποδεικνύεται καθημερινά στις σεισμόπληκτες περιοχές, όπου ο έλληνας αστυνομικός δεν επιτελεί απλώς το υπηρεσιακό του καθήκον αλλά εργαζόμενος με φιλότιμο κάνει κατάθεση ψυχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων