28/12/2022 29/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μαζί με τις «Χαρούμενες Αγωνίστριες» και τις Φοιτήτριες της Ένωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» (ΓΕΧΑ) επισκέφθηκαν το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2022. Στην είσοδο του νοσοκομείου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Κατσικονούρης. Τα κορίτσια έψαλλαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους, τραγούδια...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 4:26

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μαζί με τις «Χαρούμενες Αγωνίστριες» και τις Φοιτήτριες της Ένωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» (ΓΕΧΑ) επισκέφθηκαν το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2022.

Στην είσοδο του νοσοκομείου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Κατσικονούρης.

Τα κορίτσια έψαλλαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους, τραγούδια και κάλαντα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, ενώ μοίρασαν ευλογίες σε όλο το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Οι ασθενείς και οι συγγενείς τους, δέχθηκαν αυτήν την απρόσμενη επίσκεψη με μεγάλη χαρά, ενώ η συγκίνηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων