15/12/2023 16/12/2023 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του εορταζομένου Αγίου Ελευθερίου του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη μνήμη του Αγίου και της Αγίας μητέρας του Ανθίας. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο γεγονός της Ιερωσύνης, την τιμή που Αυτή...
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2023 - 1:14

Στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι Αγίου Ελευθερίου Λαρίσης ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι Αγίου Ελευθερίου Λαρίσης ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο του εορταζομένου Αγίου Ελευθερίου του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη μνήμη του Αγίου και της Αγίας μητέρας του Ανθίας.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο γεγονός της Ιερωσύνης, την τιμή που Αυτή περιποιεί σε όποιον Την φέρει και τη θυσιαστική διακονία την τόσο απαραίτητη στον σύγχρονο κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων