15/03/2021 15/03/2021 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Ο Σεβασμιώτατος χορήγησε τη Συγγνώμη του και εζήτησε τη Συγγνώμη όλων. Στο κήρυγμά Του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάμε, τονίζοντας πως: “δεν είναι η πρώτη φορά...
15 Μαρτίου, 2021 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2021 - 11:35

“Στο παρελθόν η ανθρωπότητα βίωσε χειρότερα γεγονότα”

Διαδώστε:
“Στο παρελθόν η ανθρωπότητα βίωσε χειρότερα γεγονότα”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Ο Σεβασμιώτατος χορήγησε τη Συγγνώμη του και εζήτησε τη Συγγνώμη όλων. Στο κήρυγμά Του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάμε, τονίζοντας πως: “δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που εμφανίζονται τέτοιες δυσκολίες. Στο παρελθόν η ανθρωπότητα βίωσε χειρότερα γεγονότα. Οι άνθρωποι όμως του Θεού στηριζόμενοι στο θείο έλεος και επιδεικνύοντας μετάνοια γνώρισαν να πορεύονται οικοδομώντας εαυτούς σώζωντας την ψυχή τους και το κοινωνικό σύνολο στο οποίο διαβιούσαν”.

Στο τέλος της ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε τη συγχωρητική ευχή και ευχήθηκε καλόν στάδιο νηστείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων