26/03/2020 26/03/2020 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου λειτούργησε, Τετάρτη 25η Μαρτίου 2020 ανήμερα της εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του προς τους ευσεβείς Χριστιανούς που παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους αλλά και σε όσους συντονίστηκαν μέσω του Ραδιοφωνικού...
26 Μαρτίου, 2020 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 12:37

Στον Άγιο Αχίλλιο εορτάστηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Στον Άγιο Αχίλλιο εορτάστηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου λειτούργησε, Τετάρτη 25η Μαρτίου 2020 ανήμερα της εορτής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του προς τους ευσεβείς Χριστιανούς που παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους αλλά και σε όσους συντονίστηκαν μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς ς Μητροπόλεως λόγω των μέτρων που έχουν υποβληθεί από την Ελληνική Πολιτεία, τόνισε ότι η Παναγία μας πήρε την απόφαση θανάτου για να υπηρετήσει το σχέδιο της Θείας Οικονομίας και οι Έλληνες πήραν την απόφαση θανάτου για να υπηρετήσουν την υπόθεση της Ελευθερίας, εμπνεόμενοι από την Αγία Μορφή Της, ενώ υπέβαλλε θερμή παράκληση στην Κρατική Εξουσία να μην παρακωλύεται άλλο η Θεία Λατρεία.

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η επίσημη Δοξολογία για την εορτή της Εθνικής  Παλιγγενεσίας και η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους αθάνατους Ήρωές μας και ο Σεβασμιώτατος έψαλλε τον Εθνικό μας Ύμνο, ενώ ευχήθηκε η Πατρίδα μας να είναι πάντα ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων