20/03/2024 20/03/2024 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου το απόγευμα της Καθαράς Τρίτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο καθιερωμένο κήρυγμα της Τρίτης, λαμβάνοντας αφορμή από τροπάρια του τμήματος του Μεγάλου Κανόνος που ψάλθηκαν απόψε Τρίτη Α’ Εβδομάδα των Νηστειών, αναφέρθηκε στο παράδειγμα του...
20 Μαρτίου, 2024 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024 - 10:27

Στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης για την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης για την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου το απόγευμα της Καθαράς Τρίτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο καθιερωμένο κήρυγμα της Τρίτης, λαμβάνοντας αφορμή από τροπάρια του τμήματος του Μεγάλου Κανόνος που ψάλθηκαν απόψε Τρίτη Α’ Εβδομάδα των Νηστειών, αναφέρθηκε στο παράδειγμα του Κάιν που δεν μετανόησε και του Μανασσή που μετανόησε παραδειγματικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων