07/11/2019 07/11/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο σύλλογος της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας. Τα μέλη του ενημέρωσαν τον σεπτό μας Ποιμενάρχη για τις συνεχείς μουσικές και καλλιτεχνικές δράσεις τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και τον προσεκάλεσαν να τιμήσει με την παρουσία του τις επερχόμενες εκδηλώσεις τους που θα πραγματοποιηθούν κατά...
07 Νοεμβρίου, 2019 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2019 - 9:54

Στον Μητρ. Λαρίσης ο Σύλλογος Συμφωνικής Ορχήστρας

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Λαρίσης ο Σύλλογος Συμφωνικής Ορχήστρας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο σύλλογος της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας. Τα μέλη του ενημέρωσαν τον σεπτό μας Ποιμενάρχη για τις συνεχείς μουσικές και καλλιτεχνικές δράσεις τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και τον προσεκάλεσαν να τιμήσει με την παρουσία του τις επερχόμενες εκδηλώσεις τους που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εορτής της Χριστιανοσύνης, αυτής των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων