06/02/2019 06/02/2019 Το Σωματείο Φίλων ΜΕΘ του Γ. Ν. Λάρισας πραγματοποίησε επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο. Παρόντες ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γ. Φακής, τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Β. Χριστοδούλου, Χ. Αποστολίδης και Κ. Τζήκα, ο διευθυντής της ΜΕΘ δρ. Απόστολος Κομνός και ο πρώην διοικητής των νοσοκομείων Λάρισας και Βόλου Κ.Καραμπάτσας. Οι...
06 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:20

Στον Μητρ.Λαρίσης το Σωματείο Φίλων ΜΕΘ του Γ. Ν. Λάρισας

Διαδώστε:
Στον Μητρ.Λαρίσης το Σωματείο Φίλων ΜΕΘ του Γ. Ν. Λάρισας

Το Σωματείο Φίλων ΜΕΘ του Γ. Ν. Λάρισας πραγματοποίησε επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο. Παρόντες ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γ. Φακής, τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Β. Χριστοδούλου, Χ. Αποστολίδης και Κ. Τζήκα, ο διευθυντής της ΜΕΘ δρ. Απόστολος Κομνός και ο πρώην διοικητής των νοσοκομείων Λάρισας και Βόλου Κ.Καραμπάτσας.
Οι προαναφερθέντες ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για το σημαντικό έργο που επιτελείται στη μονάδα , τις νέες καινοτόμες δράσεις που προωθούνται στο χώρο της εντατικής νοσηλείας και της αυξημένης φροντίδας, καθώς και για την καθοριστική συνεισφορά του σωματείου στις δράσεις αυτές.
Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη , άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα πεπραγμένα και τους στόχους, και υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση στο έργο που επιτελείται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων