29/12/2021 29/12/2021 Επίσημη συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ δέχτηκε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου. Έγινε ενημέρωση των τρεχουσών εξελίξεων στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και των διεκδικήσεων της ΕΣΠΕΘ, της...
29 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2021 - 23:16

Στον Μητροπολίτη Λαρίσης η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λαρίσης η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

Επίσημη συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ δέχτηκε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου. Έγινε ενημέρωση των τρεχουσών εξελίξεων στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και των διεκδικήσεων της ΕΣΠΕΘ, της αρχαιότερης Ένωσης στο χώρο των ΕΔ, για τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε απόλυτα θερμό και φιλικό κλίμα ενώ ο Σεβασμιώτατος έδειξε ενδιαφέρον και προσφέρθηκε να συνδράμει από την πλευρά του σε ότι είναι δυνατό για το καλό των στρατιωτικών.

Αμφότερες οι πλευρές υποσχέθηκαν συνεργασία και αλληλοβοήθεια σε όποια θέματα παρουσιαστούν για το καλό των στρατιωτικών αλλά και όλου του ποιμνίου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Η ΕΣΠΕΘ ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο για την άμεση και ουσιαστική συνάντηση επιδίδοντας πλακέτα με το έμβλημα της Ένωσης και συνέβαλε από την πλευρά της με μια δωροεπιταγή, στο Θεάρεστο έργο της Μητροπόλεως, της παροχής συσσιτίου σε άπορες οικογένειες.

Παρόντες από πλευράς ΕΣΠΕΘ ήταν ο Πρόεδρος Χρήστος Καρανάσιος, ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Κολονιώτης και ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Γώγος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων