10/03/2023 10/03/2023 Τη βαθιά του εκτίμηση στους Έλληνες που από την πρώτη στιγμή του καταστροφικού σεισμού έσπευσαν να βοηθήσουν τους Τούρκους εξέφρασε ο Πρόξενος της Δημοκρατίας της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Εφέ Τζεϊλάν, επισκεπτόμενος τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο. Ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας με έδρα την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει στην αρμοδιότητα του,...
10 Μαρτίου, 2023 - 11:38

Στον Μητροπολίτη Λαρίσης ο Τούρκος Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λαρίσης ο Τούρκος Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη

Τη βαθιά του εκτίμηση στους Έλληνες που από την πρώτη στιγμή του καταστροφικού σεισμού έσπευσαν να βοηθήσουν τους Τούρκους εξέφρασε ο Πρόξενος της Δημοκρατίας της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Εφέ Τζεϊλάν, επισκεπτόμενος τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας με έδρα την Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει στην αρμοδιότητα του, τις Περιφέρειες Μακεδονίας και Θεσσαλίας, επισκέφθηκε την πόλη της Λάρισας και τις αρχές της.

Ο Ποιμενάρχης καλωσόρισε τον κ. Πρόξενο και τα μέλη της συνοδείας του, συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ με τη σειρά του ο κ. Τζεϊλάν εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στην περιοχή των Τεμπών και συγκλόνισε τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων