26/08/2021 26/08/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία Υγειονομικών απ’ όσους πρόκειται να τεθούν σε αναστολή από 1η Σεπτεμβρίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης τους άκουσε με προσοχή, τους υπενθύμισε τη δημόσια τοποθέτησή του, όπως είχε δημοσιευθεί στην Εφημερίδα “Ελευθερία” της 26ης Ιουλίου 2021 (βλ. εδώ), εγγυήθηκε στο μέτρο των δυνατοτήτων της Μητροπόλεως, ότι κανείς δε...
26 Αυγούστου, 2021 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2021 - 15:51

Στον Μητροπολίτη Λαρίσης ομάδα Υγειονομικών που θα τεθούν σε αναστολή

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λαρίσης ομάδα Υγειονομικών που θα τεθούν σε αναστολή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία Υγειονομικών απ’ όσους πρόκειται να τεθούν σε αναστολή από 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης τους άκουσε με προσοχή, τους υπενθύμισε τη δημόσια τοποθέτησή του, όπως είχε δημοσιευθεί στην Εφημερίδα “Ελευθερία” της 26ης Ιουλίου 2021 (βλ. εδώ), εγγυήθηκε στο μέτρο των δυνατοτήτων της Μητροπόλεως, ότι κανείς δε θα μείνει χωρίς τα απαραίτητα και αναγκαία και συνέστησε σύνεση και ψυχραιμία, ώστε να μην εμβαθύνει ο διχασμός της ελληνικής κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων