11/02/2020 11/02/2020 Στην Ηλεία μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Ηλείας κ. Γερμανού, προκειμένου να λάβει μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του προστάτου του Πύργου, Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού. Ο σεπτός Ποιμενάρχης χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής και μίλησε καταλλήλως, ενώ το πρωί έλαβε μέρος στο...
11 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2020 - 18:23

Στον Πύργο ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου

Διαδώστε:
Στον Πύργο ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου

Στην Ηλεία μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Ηλείας κ. Γερμανού, προκειμένου να λάβει μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του προστάτου του Πύργου, Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής και μίλησε καταλλήλως, ενώ το πρωί έλαβε μέρος στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο και κατόπιν στη Λιτανεία της Εικόνος του εορτάζοντος Αγίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως.

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: PATRIS NEWS

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων