30/06/2021 30/06/2021 Στο εξωκκλήσιο των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων της ενορίας του Καλού Νερού χοροστάτησε του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για την “Συνοδικότητα” στην Εκκλησία αλλά και την “Αποστολικότητα” και την ευκαιρία που μας δίνει η εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων...
30 Ιουνίου, 2021 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2021 - 21:08

Στους Αγίους Αποστόλους στο Καλό Νερό ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στους Αγίους Αποστόλους στο Καλό Νερό ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στο εξωκκλήσιο των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων της ενορίας του Καλού Νερού χοροστάτησε του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για την “Συνοδικότητα” στην Εκκλησία αλλά και την “Αποστολικότητα” και την ευκαιρία που μας δίνει η εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων για αυτοκριτική στην πίστη μας στο Χριστό και την διδασκαλία Του, την οποία οι Απόστολοι κήρυξαν στα πέρατα της οικουμένης.

Προ της απολύσεως ευλογήθηκαν η αρτοκλασία και τα εορτάσιμα κόλλυβα των Αγίων και μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας είχε την ευκαιρία ο Σεβασμιώτατος να συνομιλήσει με τους ενορίτες του Καλού Νερού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων