04/07/2022 04/07/2022 Ο Ι΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλία , στον οποίο συμμετείχαν 52 σπουδαστές και σπουδάστριες της Βυζαντινής Μουσικής, κάθε ηλικίας, από πολλά μέρη της Ελλάδας. Την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, εκπροσώπησαν επάξια, το Σάββατο 02 Ιουλίου,  και έλαβαν σημαντικές διακρίσεις οι εξής σπουδαστές: Β’ επίπεδο: Απόστολος Γκουτζιαμπασούλης...
04 Ιουλίου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 14:16

Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Λαρίσης στους Σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Λαρίσης στους Σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Ο Ι΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλία , στον οποίο συμμετείχαν 52 σπουδαστές και σπουδάστριες της Βυζαντινής Μουσικής, κάθε ηλικίας, από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, εκπροσώπησαν επάξια, το Σάββατο 02 Ιουλίου,  και έλαβαν σημαντικές διακρίσεις οι εξής σπουδαστές:

Β’ επίπεδο: Απόστολος Γκουτζιαμπασούλης (Γ’ Βραβείο), Γρηγόριος Τσιτσάνης (Β’ Βραβείο).

Γ’ επίπεδο: Αριστείδης – Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Μαρία – Ευαγγελία Παπαδημητρίου (Γ’ Βραβείο), Ηλίας Σβάρνας (Α’ Έπαινο), Θεόδωρος Τσανάς (Α’ Έπαινο).

Δ’ επίπεδο: Δημήτριος Αράπης (Α’ Έπαινο).

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και Πρόεδρος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος», καθώς και ο διευθυντής της Σχολής κ. Ιωάννης Μαυρομάτης, ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι, συγχαίρουν τους σπουδαστές και τους εύχονται καλή συνέχεια στις σπουδές τους στην Βυζαντινή Μουσική. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων σπουδών και της σημαντικής εργασίας που πραγματοποιείται στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος».

Την χαρά της επιτυχίας μοιράστηκαν με τους σπουδαστές, οι συνοδοί στον διαγωνισμό και διδάσκοντες καθηγητές της Σχολής: Αλέξανδρος Κωνσταντίνου, Γεώργιος Λεμονόπουλος, και Γεώργιος Τερζούδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων