30/12/2020 30/12/2020 Συλλυπητήρια επιστολή προς την Ιερά Μονή Γρηγορίου Αγίου Όρους και τον Καθηγούμενο αυτής, Πανογιολογιώτατον Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρο, απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, για να εκφράσει τις συλλυπητήριες ευχές του ως προς την εκδημία του π. Πανάρετου. Στο γράμμα του περιγράφει τον μακαριστό ως έναν Άγιο άνδρα, που άφησε αγαθή μνήμη, διότι ήταν...
30 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2020 - 15:31

Συλλυπητήρια Μητρ. Λαρίσης για την εκδημία του π. Πανάρετου Γρηγοριάτη

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Μητρ. Λαρίσης για την εκδημία του π. Πανάρετου Γρηγοριάτη

Συλλυπητήρια επιστολή προς την Ιερά Μονή Γρηγορίου Αγίου Όρους και τον Καθηγούμενο αυτής, Πανογιολογιώτατον Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρο, απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, για να εκφράσει τις συλλυπητήριες ευχές του ως προς την εκδημία του π. Πανάρετου. Στο γράμμα του περιγράφει τον μακαριστό ως έναν Άγιο άνδρα, που άφησε αγαθή μνήμη, διότι ήταν κεκοσμημένος με πολλές αρετές και χαρίσματα. Ο αείμνηστος π. Πανάρετος συνδεόταν, δε, με μεγάλες πνευματικές μορφές, όπως ο Άγιος Καλλίνικος Εδέσσης, ο οποίος τον χειροθέτησε πνευματικό, τον γέροντα π. Γεώργιο Καψάνη (προηγούμενο της Μονής Γρηγορίου) και τον αοίδιμο Μητροπολίτη Χαλκίδος κυρό Νικόλαο.

Διαβάστε την συλλυπητήρια επιστολή:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων