22/03/2023 22/03/2023 Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λυκοστομίου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου προσκάλεσε σε σύναξη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πυργετού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, τους ευχήθηκε για την άμισθη διακονία που ανέλαβαν και ανέφερε τη...
22 Μαρτίου, 2023 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 11:53

Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων Αρχιερατικής Περιφέρειας Λυκοστομίου

Διαδώστε:
Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων Αρχιερατικής Περιφέρειας Λυκοστομίου

Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λυκοστομίου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου προσκάλεσε σε σύναξη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πυργετού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, τους ευχήθηκε για την άμισθη διακονία που ανέλαβαν και ανέφερε τη σπουδαιότητα του έργου να είναι κάποιος εκκλησιαστικός επίτροπος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων