14/03/2023 14/03/2023 Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αρμενίου σύναξη των νέων εκκλησιαστικών συμβουλίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αρμενίου που διορίσθηκαν από 1ης Ιανουαρίου για την τριετία 2023-2025. Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος έδωσε κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες για το έργο των εκκλησιαστικών επιτρόπων, καθώς αρκετοί ανελάμβαναν διακονία για πρώτη φορά, ενώ...
14 Μαρτίου, 2023 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 10:41

Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αρμενίου

Διαδώστε:
Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αρμενίου

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αρμενίου σύναξη των νέων εκκλησιαστικών συμβουλίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αρμενίου που διορίσθηκαν από 1ης Ιανουαρίου για την τριετία 2023-2025.

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος έδωσε κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες για το έργο των εκκλησιαστικών επιτρόπων, καθώς αρκετοί ανελάμβαναν διακονία για πρώτη φορά, ενώ τους ενημέρωσε πιο διεξοδικά για τις υποχρεώσεις των εκκλησιαστικών συμβουλίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων