25/02/2023 25/02/2023 Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Βορειοανατολικής Αρχιερατικής Περιφέρειας Λαρίσης της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου προσκάλεσε σε σύναξη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους Προέδρους και στους Επιτρόπους των Ενοριών με αφορμή την ανάθεση στις Επιτροπές της...
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2023 - 14:26

Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων Βορειοανατολικής Αρχιερατικής Περιφέρειας Λαρίσης

Διαδώστε:
Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων Βορειοανατολικής Αρχιερατικής Περιφέρειας Λαρίσης

Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Βορειοανατολικής Αρχιερατικής Περιφέρειας Λαρίσης της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου προσκάλεσε σε σύναξη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους Προέδρους και στους Επιτρόπους των Ενοριών με αφορμή την ανάθεση στις Επιτροπές της ευθύνης της διοίκησης των Ιερών Ναών και της διαχείρισης της περιουσίας τους, προκειμένου από την αρχή να τεθούν ορθές και υγιείς βάσεις συνεργασίας τους με την Ιερά Μητρόπολη και μεταξύ των μελών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων