17/12/2021 18/12/2021 Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχος (Ι) κ. Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό, Υποπτέραρχο (Ι) κ. Δημοσθένη Γρηγοριάδη, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, προκειμένου να ευχηθούν για τις Άγιες ημέρες. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την τιμητική του επίσκεψη και ευχήθηκε τα δέοντα τόσο στον ίδιο, όσο και σε...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2021 - 0:18

Συνάντηση Μητροπολίτη Λαρίσης με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Λαρίσης με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας

Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχος (Ι) κ. Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό, Υποπτέραρχο (Ι) κ. Δημοσθένη Γρηγοριάδη, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, προκειμένου να ευχηθούν για τις Άγιες ημέρες.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την τιμητική του επίσκεψη και ευχήθηκε τα δέοντα τόσο στον ίδιο, όσο και σε όλα τα στελέχη της Τακτικής Αεροπορίας, η οποία ως αεί πόλεμο όπλο είναι σε διαρκή ετοιμότητα και διασφαλίζει την κυριαρχία στο Αιγαίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων