29/03/2022 29/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος δέχθηκε στο γραφείο του, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας και Διευθυντή του επιστημονικού περιοδικού της Μητροπόλεώς π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία για την έκδοση του 7ου τεύχους του «Αχιλλίου Πόλις», το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην ενότητα Βιοηθική, στην ιστορική...
29 Μαρτίου, 2022 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2022 - 10:24

Συνεργασία για το περιοδικό “Αχιλλίου Πόλις”

Διαδώστε:
Συνεργασία για το περιοδικό “Αχιλλίου Πόλις”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος δέχθηκε στο γραφείο του, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας και Διευθυντή του επιστημονικού περιοδικού της Μητροπόλεώς π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία για την έκδοση του 7ου τεύχους του «Αχιλλίου Πόλις», το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην ενότητα Βιοηθική, στην ιστορική Κοινότητα των Αμπελακίων και στον διάλογο μεταξύ Εκκλησίας και Κοινωνίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως π. Ιγνάτιος Μουρτζανός και ο Γεν. Αρχ. Επίτροπος π. Νικηφόρος Κοντογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων