06/08/2021 06/08/2021 Στον Στρατιωτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού εντός του χώρου της  “1ης Στρατιάς” χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Διοικητής της “1ης Στρατιάς” Αντιστράτηγος κ. Πέτρος Δεμέστιχας. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τόνισε ότι...
06 Αυγούστου, 2021 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2021 - 9:50

Συνεχάρη τις Ένοπλες Δυνάμεις ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Συνεχάρη τις Ένοπλες Δυνάμεις ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στον Στρατιωτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού εντός του χώρου της  “1ης Στρατιάς” χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Διοικητής της “1ης Στρατιάς” Αντιστράτηγος κ. Πέτρος Δεμέστιχας.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τόνισε ότι ο Χριστός είναι ο Κύριος της ζωής και του θανάτου και στα χέρια Του βρισκόμαστε όλοι. Προ της απολύσεως, συνεχάρη τις ένοπλες δυνάμεις για τη συμβολή τους στην κατάσβεση της πύρινης λαίλαπας που μαίνεται ανά τη χώρα.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων