15/04/2020 15/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, συνεχίζει απρόσκοπτα να επιτελεί το σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο σε τοπικό επίπεδο, ανακουφίζοντας και προστατεύοντας τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Ταυτόχρονα, συμπαρίσταται στους έχοντες ανάγκη όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά, απαλύνοντας, όσο το δυνατόν περισσότερο, τον ανθρώπινο πόνο, τόσο στις πόλεις της Λάρισας και...
15 Απριλίου, 2020 - 18:58
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2020 - 19:13

Συνεχίζει το Φιλανθρωπικό έργο η Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου

Διαδώστε:
Συνεχίζει το Φιλανθρωπικό έργο η Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, συνεχίζει απρόσκοπτα να επιτελεί το σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο σε τοπικό επίπεδο, ανακουφίζοντας και προστατεύοντας τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Ταυτόχρονα, συμπαρίσταται στους έχοντες ανάγκη όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά, απαλύνοντας, όσο το δυνατόν περισσότερο, τον ανθρώπινο πόνο, τόσο στις πόλεις της Λάρισας και του Τυρνάβου, όσο και στα μικρά και μεγάλα χωριά της Μητροπολιτικής Επαρχίας.

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως μερίμνησε ώστε να παραδοθούν έγκαιρα κατ’ οίκον σε όλες τις οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια δέματα ώστε να έχουν όλοι τα απαραίτητα.

Η τοπική Εκκλησία από την πρώτη μέρα που οι συμπολίτες μας ακολούθησαν την προτροπή «Μένουμε σπίτι» έως και σήμερα, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να συμπαρασταθεί παντοιοτρόπως στους ενδεείς αδελφούς μας και προσδοκά ότι θα συνεχίσει την ανιδιοτελή προσφορά της, παρ’ όλες τις δυσκολίες που προξενούνται από το κλείσιμο των Ιερών Ναών.

Με τη σειρά της η Ιερά Μητρόπολη, εκτός από τους ενορίτες που συνέδραμαν από το υστέρημα τους, ευχαριστεί και τις αλυσίδες των πολυκαταστημάτων, καθώς και τα τοπικά καταστήματα που συνεισέφεραν αγαθά προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία των Ευαγών Ιδρυμάτων.

Επίσης, εκφράζει την ευαρέσκειά της για τη λήψη ευχαριστήριας Επιστολής από τον κ. Απόστολο Κομνό, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαρίσης, με την οποία ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη για την προσφορά της προς το Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων