31/08/2020 31/08/2020 Με κάθε επισημότητα κορυφώθηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν επ’ ευκαιρία της επετείου της Απελευθερώσεως εκ του Οθωμανικού ζυγού στην πόλη της Λάρισας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση στο ειδικό μνημείο, έξωθεν του Ιερού Ναού της Αναλήψεως του Χριστού Λαρίσης, όπου πραγματοποιήθηκε και η κατάθεση στεφάνων από φορείς...
31 Αυγούστου, 2020 - 11:49

Τα Ελευθέρια της Λάρισας

Διαδώστε:
Τα Ελευθέρια της Λάρισας

Με κάθε επισημότητα κορυφώθηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν επ’ ευκαιρία της επετείου της Απελευθερώσεως εκ του Οθωμανικού ζυγού στην πόλη της Λάρισας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση στο ειδικό μνημείο, έξωθεν του Ιερού Ναού της Αναλήψεως του Χριστού Λαρίσης, όπου πραγματοποιήθηκε και η κατάθεση στεφάνων από φορείς της πόλεως, ενώ ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θωμά Δαούλα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων