20/01/2022 20/01/2022 Στη Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού-Σμήναρχου κ. Σωτηρίου Ταμπάνα. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Μονάδος και απηύθυνε ευχές σε όλους τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες, ενώ ακολούθως, ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική του παρουσία και τον παρακάλεσε να προσεύχεται...
20 Ιανουαρίου, 2022 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2022 - 20:19

Τη βασιλόπιτα της Διοικήσης Αγωγού Καυσίμων ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Τη βασιλόπιτα της Διοικήσης Αγωγού Καυσίμων ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στη Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού-Σμήναρχου κ. Σωτηρίου Ταμπάνα.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Μονάδος και απηύθυνε ευχές σε όλους τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες, ενώ ακολούθως, ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική του παρουσία και τον παρακάλεσε να προσεύχεται συνεχώς για όλα τα στελέχη της Μονάδας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων